HVEM ER VI?

Bjerrum og Niemann VVS

Firmaet blev grundlagt i 2022 med Kasper Bjerrum og Joakim Niemann som ejere. Sammenlagt har vi mere end 30 års erfaring indenfor faget og firmaet bygger på solide håndværksmæssige traditioner. 

 

Som et moderne VVS Firma

Vi følger med med udviklingen inden for VVS branchen og vi er bevidste om, at vi skal kunne tilbyde nutidige miljø- og energirigtige kvalitetsløsninger, som svarer til vores kunders ønsker og behov.

Derfor holder vi os løbende opdateret ved at deltage i produktkurser og aktuelle efteruddannelser i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere.


Vores vigtigste målsætninger

Vi har kunderne i højsædet og det er derfor vigtigt for os, at vi overholder de aftaler vi laver med dem. Vi udfører altid kvalitetsarbejde, samtidig med at vi er konkurrencedygtige på prisen.


Bjerrum og Niemann er autoriseret VE, KMO og VVS-installatør

HVORFOR VÆLGE OS?


Hos os kan du altid være sikker på et godt og holdbart resultat ved dit VVS-arbejde. Vi går op i funktionalitet såvel som design, og vi mener, at håndværk ikke bare skal være solidt, men også pænt at se på. Du kan derfor altid stole på kompetent og effektiv VVS-service, hvis du bruger os til en opgave.


VI TILBYDER EN LANG RÆKKE FORSKELLIGE VVS-SERVICES TIL ALLE BEHOV

MØD VORES TEAM

Kasper Bjerrum

Kb@bogn-vvs.dk


Uddannet vvs- og energimontør i 2010. Herudover har han certifikat til plastsvejsning samt vvs-autorisation i 2018 og VE-installatør i 2021. Joakim Niemann

Jn@BogN-vvs.dk


Uddannet vvs- og enerimontør i 2010  og KMO i 2018. Har erfaring med opsætning, udskiftning, service og reparation af de fleste mærker af varmepumper, samt vvs-service og industriarbejde. 


Vi leverer døgnservice 365 dage om året 24/7

- både til erhverv og privat


Reparation

Montering

Energi optimering

Blik